Stichting Boerlage welzijn

Stichting Boerlage welzijn

Wij zijn de toppers van stichting Boerlage welzijn en strijden in vereniging voor de belangen van een ieder die de pensionado gerechtigde leeftijd heeft bereikt en woonachtig is in Nederland. Zonder winstoogmerk en geen gezeur. Bij ons staat de pensionado niet voor een dichte deur

Vrijwilligers van Stichting Boerlage maken een selfie en kijken lachend in de camera. Raad van Bestuur

De vereniging ´´stelletje apen´´ is opgericht op 5 oktober 1985 ten behoeve van de vergeten pensionado. Heeft u al een leven lang lanterfanten achter de rug? Behaalt u het zilveren of gouden jubileum niet binnen het huwelijk maar als hardcore drugs gebruiker? Dan snappen wij van stichting Boerlage welzijn heel goed dat u geen zin heeft in al die kinderachtige verplichtingen die bij het leven horen. Ons credo luidt dan ook: doe maar niets dan doet u al genoeg.

De vergeten pensionado

De Stichting heeft als doel: het organiseren van activiteiten en het faciliteren van nieuwe initiatieven door- en voor de pensionado’s van huize Vredenberg, zulks in de ruimste zin van het woord. Mede door de gedwongen inzet van chinese kinderhandjes is het ons in het verleden thans keren gelukt om een leuke dag weg te hebben voor een prikkie.

Het logo van stichting Boerlage welzijn met een gekleurde regenboog.

Plaats een reactie

Plaats een reactie